tidtillsammans_LottaLoosme_HeleneHedqvis
 
Virtual Team Meeting

PERSONUPPGIFTSPOLICY

TidTillsammans.se ägs av Hedqvistretorikstudion AB som också är personuppgiftsansvarig dvs ansvarig för behandling av de personuppgifter som du lämnar vid beställning av sändningstids-påminnelser, deltagande i tävlingar, inskick av frågor och övriga kontakter.

PERSONUPPGIFTER SOM KAN BEHANDLAS

Personuppgifter som kan behandlas är uppgifter om ditt namn, telefonnummer och e-postadress dvs uppgifter som du själv lämnat till TidTillsammans.se och Hedqvistretorikstudion AB. Personuppgifterna finns i Hedqvistretorikstudions ABs deltagarlistor för tävlingar, påminnelser om sändningstider och frågor till våra experter. 

ÄNDAMÅL MED BEHANDLINGEN

Uppgifterna används för att kunna återkomma om resultat i tävlingar och quizar, respons om inskickade frågor och information om kommande programinnehåll och sändningstid.

UTLÄMNANDE TILL ANNAN

Hedqvistretorikstudion AB vare sig säljer eller delar personuppgifter med tredje part. 

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER, RÄTTELSER MM.

Du har all rätt att på begäran, utan kostnad, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Du har också rätt att kräva radering av dina uppgifter.

Vidare har du rätt att begära begränsning av behandling av dina uppgifter samt att inge klagomål till Datainspektionen.

Online shopping.jpg
 

COOKIES

En cookie är en liten textfil som skickas från en webbserver och sparas av din webbläsare, på din dator. Ingen personlig information utöver din IP-adress sparas i cookies.*

TidTillsammans.se använder cookies för att underlätta användningen av vår webbplats och för att ta fram besöksstatistik från webbplatsen. För att hålla reda på vilka sidor som visats sparas framför allt uppgifter som våra statistikverktyg använder.

Från den 1 juli 2011 gäller nya regler för cookies, lagen bygger på ett EU-direktiv och innebär att cookies bara får sparas på besökarens dator om besökaren informeras om orsaken till varför filen sparas på den egna datorn och får en möjlighet att undvika webbplatser som använder kakor.

För att inte störa ditt besök på TidTillsammans.se alltför mycket ber vi dig inte att acceptera varje ny cookies-fil medan du använder vår webbplats. 

Du kan själv radera cookies från din hårddisk genom webbläsarens inställningar, men detta kan göra att eventuella personliga inställningar försvinner. Du kan också ändra inställningarna i din webbläsare så att cookies inte sparas på din hårddisk, men det kan försämra funktionen på vissa webbsidor, eller göra så att innehåll och funktioner på de webbplatser du besöker inte blir tillgängliga.

* En IP-adress är ett nummer som identifierar en anslutning mot internet. De används som nätets eget system med adresser och syftet är att information som skickas ska komma fram till rätt mottagare. Om din dator är ansluten till internet kommer den alltså att ha en IP-adress.

SAMARBETSPARTNERS

hjartlungriksforbund.png
storytel_edited.jpg
svenskhyp_edited.jpg