top of page
940x534_toppbild_ren_premiär.png

HÄR SER DU SÄNDNINGEN

FRÅN 15 DECEMBER

Doreen_02_berskuren.png

DOREEN LEDER OSS

Om du sett Doreen Månsson in action vet du redan att hon alltid är full av energi, alltid lika engagerad och alltid sprider glädje runt sig. Doreen har sedan 2002 arbetat som programledare och programproducent i både TV och radio. Doreen är programledaren, producenten, föreläsaren och moderatorn som flera gånger har nominerats för både Kristallen och Grammis och prisats för sitt arbete. Hon slog igenom i “Bolibompa” och har därefter lett program som “Doreen 21.30” och “Doreen kommer hem”.  Doreen har gjort prisbelönta barnprogramserier för att öka förståelsen för olikheter och skrivit den grammisnominerade skivan Dilemman med Doreen.

GABRIEL SJUNGER MED OSS

Vi välkomnar Gabriel Forss till vår första sändning den 15 december! Gabriel är känd som en av Sveriges främsta körledare. Han sprider sångglädje över hela landet med sina många allsångsprojekt. Kanske har du sett honom i ”Körslaget” på TV4 eller när han röstcoachade deltagarna i "Fame Factory" på TV3. Gabriel har också varit programvärd för "Karlavagnen" i Sveriges Radio.

Gabriel kommer att bjuda in er till allsång, och vill du öva innan kan du hämta texten till  FELIZ NAVIDAD genom att KLICKA HÄR!

Gabriel-Forss6.jpg
Marianne-beskuren.jpg

MARIANNE RUNDSTRÖM

 Marianne är journalist, föreläsare och moderator, tidigare programledare på SVT. och Sveriges Radio. Du känner säkert igen Marianne från Gomorron Sverige, Agenda, SVTs Valvakor och partiledardebatter. Nu är hon aktuell med podden ”Mogna Röster” som är ett ljudmagasin om möjligheterna vid 60+. Det här vill vi veta mera om därför hälsar vi Marianne välkommen till Tid Tillsammans.

Lyssna på Mariannes podd - Mogna Röster.

VÅR EXPERTPANEL 15 DECEMBER

Veckans tema är BRYTA ENSAMHETEN. Att ta sig ur ofrivillig ensamhet kan vara svårt. Tillsammans med vår expertpanel bestående av bland andra ANNA BENNICH och INGER ROS ger Doreen tips och råd till dig.

160607-Anna-Bennich-Karlstedt_44A5047.jp

ANNA BENNICH

Anna Bennich är psykolog, psykoterapeut och författare. Anna arbetar för att nå ut till så många som möjligt med sin kunskap om stresshantering, hälsofrågor och med att skapa hållbara relationer.

INGER ROS

Inger är ordförande för Riksförbundet HjärtLung vars mål är att människor med hjärt- och lungsjukdom ska kunna leva ett så bra liv som möjligt.

inger-ros_forbundsordf_HIGHRES.jpg
Birgitta_Sigvant.jpg

BIRGITTA SIGVANT

Birgitta Sigvant är överläkare, specialist i kärlkirurgi, och har varit verksam som kirurg i 25 år. Forskningsmässigt är Birgitta docent med forskningsintresse för benartärsjukdom.

storytel-logotyp-1_5fce50324e320_edited.

SÅ HÄR FUNKAR STORYTEL

Nyfiken på ljudböcker? Här kommer en hälsning från Storytel och en beskrivning på hur det funkar!

DET HÄR HÄNDE 15 DECEMBER KLOCKAN 15 -16

VÄLKOMNA!

Doreen hälsar alla välkomna. Sändningens tema är BRYTA ENSAMHETEN. Expertpanel ger tips & råd på dina funderingar kring ämnet. Ljudbokstips, frågesport och sång av Gabriel Forss kan du se framemot.

BRYT ENSAMHETEN

Samtal tillsammans med expertpanelen om hur vi kan BRYTA ENSAMHETEN,  och svarar på några av tittarnas inskickade frågor.

LYSSNA PÅ BÖCKER

Det finns en oändlig värld av berättelser. Vi tipsar om fantastiska stories som kan delas och upplevas av vem som helst – var som helst och när som helst!

GABRIEL FORSS SJUNGER MED OSS

Vi välkomnar Gabriel Forss som med sin positiva energi tar ton i studion och sjunger för oss.

MÖTE MED MARIANNE

Doreen samtalar med Marianne Rundström, aktuell med podden "Mogna Röster”. 

DAGS FÖR QUIZ

Interaktiv frågesport där du svarar direkt i din dator, iPad eller mobil.

SJUNG MERA MED GABRIEL

Gabriel Forss bjuder in till en digital julallsång. Det är för alla som vill komma i julstämning och som älskar att sjunga.

Vill du öva innan? Hämta texten till  FELIZ NAVIDAD genom att KLICKA HÄR!

TACK & PÅ ÅTERSEENDE!

Doreen summerar sändningen och tackar alla för nu.

VÄLKOMNA TILL NÄSTA SÄNDNING!

VI UTVECKLAR PROGRAMMET OCH ÅTERKOMMER MED NY SÄNDNING UNDER VÅREN 2021

iStock-677230856.jpg

PÅMINN MIG INFÖR NÄSTA SÄNDNING!

Vi utvecklar programmet och återkommer i vår. Jag vill gärna veta när nästa sändning är.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Tack för ditt meddelande!

SAMARBETSPARTNERS

hjartlungriksforbund.png
storytel_edited.jpg
svenskhyp_edited.jpg
bottom of page