top of page
940x534_toppbild_ren_premiär.png

Sändning pågår

TA MIG TILL SÄNDNINGEN

DIGITAL TID TILLSAMMANS

Tid Tillsammans är en direktsänd digital gemenskap på tisdagarna 15:e och 22:a december 2020 dit vi välkomnar alla som vill uppleva glädje, inspiration och engagerande diskussioner om tillvaron just nu. Lyssna eller delta - du bestämmer själv. Alla är välkomna och sändningen är helt kostnadsfri. Följ programmet på tidtillsammans.se och vår programledare Doreen Månsson som har en härlig mix förberedd i studion. Engagerande samtal, expertpaneler, musik, böcker och frågesport. Start kl 15.00, ingen föranmälan krävs. Välkommen!

Doreen_02_berskuren.png

DOREEN LEDER OSS

Om du sett Doreen Månsson in action vet du redan att hon alltid är full av energi, alltid lika engagerad och alltid sprider glädje runt sig. Doreen har sedan 2002 arbetat som programledare och programproducent i både TV och radio. Doreen är programledaren, producenten, föreläsaren och moderatorn som flera gånger har nominerats för både Kristallen och Grammis och prisats för sitt arbete. Hon slog igenom i “Bolibompa” och har därefter lett program som “Doreen 21.30” och “Doreen kommer hem”.  Doreen har gjort prisbelönta barnprogramserier för att öka förståelsen för olikheter och skrivit den grammisnominerade skivan Dilemman med Doreen.

MUSIKFRÅGESPORT MED BRITTA 

En person du säkert hört men inte sett är vår gäst Britta Bergström. Britta är med i husbanden i tv-succéerna Så mycket bättre och Allsång på Skansen. Hon är en av Sveriges mest anlitade körsångerskor och har turnerat tillsammans med Carola, Titiyo, Orup, Lena Philipsson, Robyn, Lisa Nilsson och Tommy Körberg  för att nämna några.

Britta kommer från Gävle, men är sedan många år bosatt i Stockholm och även i Luleå. Vi hälsar Britta välkommen till sändningen!

 

image003_edited.jpg
ola.png

OLA LAURITZSON

Ola Lauritzson har arbetat som kostrådgivare och hälsoinspiratör i 20 år. Många av hans böcker har fått stor uppmärksamhet och översatts till flera europeiska språk. Idag driver Ola matbolaget GI-boxen som erbjuder hemleverans av färdiglagade nyttiga luncher och middagar.

CHRISTINA SCHOLLIN

Vi får besök av härliga Christina Schollin som är välkänd skådespelerska för oss alla. Hon är med oss LIVE i studion från sitt hem. Hon bjuder oss på en fin läsning och julhälsning!

Christina_Schollin.jpg

VÅR EXPERTPANEL 22 DECEMBER

Vi fick en otrolig respons från er tittare och tackar för alla inskickade frågor. Vi fortsätter därför med tema BRYTA ENSAMHETEN. Tillsammans med vår expertpanel bestående av bland andra ANNA BENNICH, INGER ROS och FARIS AL-KHALILI ger Doreen tips och råd till dig. Har DU en fråga till expertpanelen?

Skicka in den till oss HÄR.

160607-Anna-Bennich-Karlstedt_44A5047.jp

ANNA BENNICH

Anna Bennich är psykolog, psykoterapeut och författare. Anna arbetar för att nå ut till så många som möjligt med sin kunskap om stresshantering, hälsofrågor och med att skapa hållbara relationer.

INGER ROS

Inger är ordförande för Riksförbundet HjärtLung vars mål är att människor med hjärt- och lungsjukdom ska kunna leva ett så bra liv som möjligt.

inger-ros_forbundsordf_HIGHRES.jpg
tidtilsammans_faris.jpg

FARIS AL-KHALILI

Specialist i invärtes medicin och kardiologi, med. Dr, vid Sophiahemmets sjukhus.

DET HÄR HÄNDER 22 DECEMBER KLOCKAN 15 -16

BRYT ENSAMHETEN

Samtal tillsammans med expertpanelen om hur vi kan BRYTA ENSAMHETEN,  och svarar på några av tittarnas inskickade frågor.

LYSSNA PÅ BÖCKER

Det finns en oändlig värld av berättelser. Vi tipsar om fantastiska stories som kan delas och upplevas av vem som helst – var som helst och när som helst!

BRITTAS SÅNG & MUSIKQUIZ

Britta Bergström, känd körsångare från bla Så Mycket Bättre och Allsång på Skansen, fyller studion med musik och bjuder in dig till musikquiz!

OLA LAURITZSON TIPSAR

Ola tipsar oss om bra mat.

DAGS FÖR FRÅGESPORT

Interaktiv frågesport där du svarar direkt i din dator, iPad eller mobil.

HEMLIG GÄST

Vi får besök till studion av en gäst som du säkert kommer känna igen.

On the Computer

SÅ SER DU LIVESÄNDNINGEN

  • Sändningen streamas över internet och nås via tidtillsammans.se

  • Ingen nerladdning eller registrering krävs

  • Sändningen är gratis

  • Sändningen kan nås via mobil, padda eller desktop/dator

  • Om bilden hackar kan du ha för dålig bandbredd, försök hitta starkare nätverk

  • Alla kan delta vid omröstningar genom att klicka  direkt i skärmen på önskat svar 

  • Under frågesport får alla som tävlar ett användarID som är kopplat till den apparat man använder 

  • Vid deltagande i frågesport kan alla delta men för att hämta ut sin ev vinst behöver vi kontaktuppgifter, dessa fyller man i direkt i sändningsfönstret 

  • Vi lagrar endast personuppgifter i syfte att skicka vinster eller påminna om sändningstid. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här 

iStock-677230856.jpg

SAMARBETSPARTNERS

hjartlungriksforbund.png
storytel_edited.jpg
svenskhyp_edited.jpg
bottom of page